StrongmanRun 2013

Tags

Related Posts

Twitter

Nieuwsbrief

Share This

StrongmanRun 2013

In 2012 liepen ze de Urbanathlon. Een 13 kilometer lange race, dwars door trams heen, onder netten door, over muren heen, gigantische trappen op, van containers afspringend en over autobanden heen hinkend. De snelste tijd van Team Bloei: 01 uur 15 minuten en een schamele 20 seconden. Dat ruikt naar meer.

Oog in oog

Dit jaar doen ze het nog een keer, maar dan een stapje heftiger. Deze zondagochtend staan de mannen van Bloei oog in oog met een boslandschap vol modderpoelen en andere obstakels. De StrongmanRun is een 18 kilometer lange race, waarin de deelnemers naast hardlopen, ook moeten tijgeren, kruipen, zwemmen, springen, klauteren en doorgaan, dwars door alle obstakels die ze tegenkomen heen. Deze race is niet voor mietjes.

Het Bloei gedachtegoed

Waarom doen ze dit? Mike en Lennard geloven in doorzetten en een scherpe blik houden op het einddoel: de finish. Alle obstakels die je onderweg tegenkomt zijn op te lossen en aan te pakken. Kun je niet linksom, of rechtsom, gaan ze er dwars doorheen. Al moet je door drie lagen modder en door een dozijn persoonlijke grenzen heen breken, dat einddoel is haalbaar. Deze manier van denken komt niet alleen terug in het sportieve gedeelte van hun levens, maar is de rode draad door alle obstakels die zij in hun werk- en privélevens tegenkomen. Team Bloei gaat ervoor met acht man. Niets is onmogelijk. Let’s do it!