Breekijzers – Kennis

Tags

Related Posts

Twitter

Nieuwsbrief

Share This

Breekijzers – Kennis

We leven in een kenniseconomie. De Nederlandse economie en de organisaties die daarin een rol spelen hebben kennis nodig om vooruit te kunnen, zoals een auto brandstof nodig heeft om in beweging te blijven. Het is essentieel dat dit brandstofniveau op peil blijft. Dit wil Bloei voor u verzorgen!

Het maximale bereiken met minimale inspanning

Om de economie vooruit te brengen moeten we gas geven. Organisaties willen sneller, efficiënter en innovatiever. Het maximale bereiken, met minimale inspanning. Maar van gas geven raakt de tank leeg. In het dashboard van de auto zitten prachtige meetinstrumenten die je voorzien van real time, up to date stuurinformatie over de hoeveelheid brandstof die aanwezig is en over de kwaliteit van de wagen. Binnen de kenniseconomie, waar de brandstof kennis is, ontbreekt het vaak aan deze informatie. Toch wil je tijdig in kunnen spelen op een risicovol tekort aan brandstof, voordat je stil komt de staan langs de snelweg en je concurrenten je voorbij gaan. Ook wil je weten of er genoeg brandstof is om over vijf of tien jaar op de plaats van bestemming aan te komen.

Welk breekijzer past bij u?

Precies daarom wil Bloei fungeren als de brandstofmeter. In de afgelopen tien jaar heeft Bloei een aantal breekijzers ontwikkeld om de motorkap van uw organisatie open te breken. Om inzicht te verkrijgen in deze black box van kennis. De breekijzers staan hieronder beschreven. Afhankelijk van uw type auto, de gewenste snelheid, de soort brandstof en de gewenste afstand die u wilt maken, kiezen we met u welk breekijzer het beste past bij uw vraag.

Breek uw black box open met de breekijzers van Bloei.

Thema: de Bloei breekijzers voor kennis
Uw vraag Breekijzer
Ik wil iets met kennis, maar weet nog niet wat. Kennisspel
Lezing KM expert
Ik wil heldere kennisdoelen stellen gekoppeld aan de lange termijn visie van de organisatie. Kenniscasino
Ik wil heldere rollen definiëren voor een soepel kennismanagement proces Kennisrollen spel
Ik wil onze kennis inzichtelijk maken en matchen met de gewenste kennis. Kennisdashboard
KennisApp
Ik wil snel en in een grote groep inzichtelijk maken welke kennis er aanwezig is en meteen relevante ontmoetingen faciliteren. Netwerkdag
Ik wil initiatieven en ervaringen op het vlak van kennismanagement op een interactieve manier delen. Kenniscarrousel
Ik wil real time stuurinformatie over de kennis binnen mijn organisatie. Kennisdashboard