Dagblad van het Noorden

Tags

Related Posts

Twitter

Nieuwsbrief

Share This

Dagblad van het Noorden

Bloei in de spotlights: Het Dagblad van het Noorden interviewde Mike van Holsteijn over zijn nieuwe werkplek en over ons nieuwe project.

Over Health Coins
Het is erg lastig om actief en bewust met gezondheid bezig te zijn. Verleidingen liggen overal op de loer. Ongezond leven en ongezonde keuzes maken is gemakkelijk, meestal goedkoop en ook nog lekker. Op korte termijn is de ongezonde keuze bevredigend. Over de gevolgen op lange termijn denken we niet na.

Bloei brengt hier verandering in!
Bloei introduceert een korte termijn beloning voor een gezonde levensstijl. In de vorm van keiharde euro’s. Ook nog leuk gemaakt met allerlei gave uitdagingen.

Gezonde dingen doen wordt vanzelfsprekend en mogelijk voor iedereen.

 

Er wordt nu met een zestal gemeentes gewerkt aan het aanzetten van dit spaarprogramma voor een gezonde levensstijl. Dit jaar zullen de eerste Health Challenges starten waarmee de Health Coins verdiend kunnen worden. De Health Coins zijn voor iedereen interessant die geld wil verdienen met een gezonde levensstijl, voor gemeentes met de ambitie een gezonde stad te zijn en ondernemers met een gezond aanbod van diensten en producten.

Ook bij u starten? Neem contact op met Mike.

 

Dagblad van het Noord, 3 juni 2015
FullSizeRender