De MEE Keuzehulp

De KeuzehulpApp, inmiddels al een tijdje in gebruik bij Brijder Verslavingszorg, is vanaf vandaag ook beschikbaar met informatie over mogelijkheden binnen MEE! De MEE Keuzehulp zorgt ervoor dat mensen met een beperking voorafgaand aan een intakegesprek al een idee hebben van de ondersteuningsmogelijkheden van de organisatie. Deze mensen hebben zich hierin kunnen verdiepen aan de hand van begrijpelijke informatie. Met opgedane kennis kunnen zij (samen met de professional) beter gefundeerde keuzes maken over het ondersteuningstraject. Het ondersteuningsplan kan al swipend worden samengesteld.

Bekijk de KeuzehulpApp folder.

De voordelen op een rijtje
  • De ondersteunings- behandelmogelijkheden van de organisatie beschikbaar in begrijpelijke taal, met ervaringsverhalen van lotgenoten, afbeeldingen en filmpjes.
  • Met behulp van stellingen direct naar informatie die relevant is voor de specifieke situatie.
  • Voordat de hulpvrager bij een organisatie binnenstapt, is hij al op de hoogte van de mogelijkheden.
  • Tijdens het intakegesprek wordt een gericht gesprek over de wensen van de hulpvrager naast het advies van de hulpverlener mogelijk. Samen wordt besloten hoe de ondersteuning er uit zal gaan zien.

Met de KeuzehulpApp stapt de hulpvrager beter geïnformeerd de spreekkamer binnen en is hierdoor beter in staat regie te nemen over zijn eigen ondersteuningstraject. Vergeet de papieren folders: je stelt een eigen folder op maat samen!

Ik wil ook!

De inhoud van de app is geheel op maat instelbaar voor alle zorgorganisaties en daarmee perfect geschikt voor cliënten, verwijzers en financiers die zich afvragen wat de organisatie te bieden heeft. De app is ontwikkeld voor iOS en Android tablets. Neem contact op met Bloei voor nadere informatie. Onlangs schreef Marketing Tribune een artikel over de Keuzehulpapp van Brijder. Lees het artikel hier.

U kunt de KeuzehulpApp van Brijder en MEE gratis downloaden.

 

De GGZ Keuzehulp Brijder Google play App Store
De MEE Keuzehulp Google play App Store

MEE Keuzehulpapp2