De KeuzehulpApp

De KeuzehulpApp

Cliënt gebruikt de KeuzehulpApp om zich voor te bereiden op zijn of haar intakegesprek.

Maak de cliënt eigenaar van zijn eigen behandeling met de KeuzehulpApp!

“In de zorg wordt het hoog tijd voor een zorgplan waarin arts en patiënt in gezamenlijk overleg de behandeling vastleggen. Patiënten en zorgverleners moeten zich committeren aan gezondheidsdoelen. Dat stelt de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg in het advies: “De participerende patiënt”.” – Lees het hele artikel op Zorgvisie.nl

Bloei maakt dit mogelijk met de KeuzehulpApp.

In de KeuzehulpApp komen de behandelmogelijkheden van de organisatie tot leven in voor de cliënt duidelijke taal, afbeeldingen en filmpjes. Met behulp van stellingen wordt de cliënt begeleid naar behandelinformatie die relevant is voor zijn specifieke situatie. Vergeet de papieren folders: de cliënt stelt zijn eigen folder op maat samen.De cliënt eigenaar van zijn eigen behandeling maken en tegelijkertijd de toeleiding naar uw behandelaanbod verbeteren? Het kan met de KeuzehulpApp, ontwikkeld door Bloei  en eVect. Deze app geeft de cliënt de mogelijkheid om voor of tijdens evaluatie van de behandeling, alle behandelmogelijkheden van de organisatie te bekijken en zijn zorgpad op maat bij elkaar te klikken.

Ook de behandelaar heeft baat bij de KeuzehulpApp

De tijd voor intake kan fors worden ingekort en de cliënt heeft de bouwstenen (zorgstappen, modules) die hem het meeste aanspreken al geselecteerd. Deze selectie kan hij binnen de app toevoegen aan zijn op maat gemaakte zorgpad. Tijdens het gesprek worden de wensen van de cliënt geïntegreerd met het advies van de behandelaar. Samen besluiten ze hoe de behandeling er uit gaat zien.

De cliënt wordt beter geïnformeerd

Met de KeuzehulpApp stapt de cliënt beter geïnformeerd de spreekkamer binnen. De cliënt is gesterkt en hierdoor beter in staat regie te nemen over zijn eigen behandeling. De inhoud van de app is geheel op maat instelbaar voor alle zorgorganisaties en daarmee perfect geschikt voor cliënten, verwijzers en financiers die zich afvragen wat de organisatie te bieden heeft. De app is ontwikkeld voor iOS en Android tablets.

Neem contact op met Bloei voor nadere informatie of bekijk de KeuzehulpApp folder. Onlangs schreef Marketing Tribune een artikel over de Keuzehulpapp van Brijder. Lees het artikel hier.

U kunt de KeuzehulpApp van Brijder en MEE gratis downloaden.

De GGZ Keuzehulp Brijder Google play App Store
De MEE Keuzehulp Google play App Store
De Keuzehulp Parnassia Groep Google play App Store
De Keuzehulp Siza Google play App Store
KZAPBG

De KeuzehulpApp laat een overzicht zien van de voor de cliënt relevante bouwstenen.