Brijder KeuzehulpApp

Zou het niet mooi zijn als de cliënt al voor het intakegesprek een goed beeld heeft bij het aanbod van een instelling en zich heeft kunnen verdiepen in de ervaringsverhalen van lotgenoten? Maar hoe baan je jezelf een weg door het woud van mogelijkheden om jouw probleem te lijf te gaan?

Dit is het uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van de KeuzehulpApp. De app waarmee de cliënt (samen met de professional) betere keuzes kan maken en het eigen behandelplan al swipend kan samenstellen. De allereerste KeuzehulpApp (de Brijder KeuzehulpApp) is live en er volgen er binnenkort meer!

Onlangs schreef Marketing Tribune een artikel over de Keuzehulpapp van Brijder. Lees het artikel hier.

Wat is de KeuzehulpApp ook alweer? 

In de KeuzehulpApp komen de behandelmogelijkheden van de organisatie tot leven in voor de cliënt duidelijke taal, afbeeldingen en filmpjes. Met behulp van stellingen wordt de cliënt begeleid naar behandelinformatie die relevant is voor zijn specifieke situatie. De app geeft de cliënt de mogelijkheid om voor of tijdens de behandeling, alle behandelmogelijkheden van de organisatie te bekijken en zijn zorgpad op maat bij elkaar te klikken. Tijdens het intakegesprek worden de wensen van de cliënt geïntegreerd met het advies van de behandelaar. Samen besluiten ze hoe de behandeling er uit gaat zien. Lees hier meer!

Vergeet de papieren folders: de cliënt stelt zijn eigen folder op maat samen!

 Ik wil ook!

De inhoud van de app is geheel op maat instelbaar voor uw organisatie en ook bruikbaar als ultrahippe ‘folder’ voor verwijzers of financiers die zich afvragen wat uw organisatie te bieden heeft. De app is ontwikkeld voor iOS en Android tablets. Neem contact op met Bloei voor nadere informatie!

U kunt de Keuzehulpapp van Brijder gratis downloaden.

Google play App Store