Wereld aan kennis

Tags

Related Posts

Twitter

Nieuwsbrief

Share This

Wereld aan kennis

Door de opkomst van de digitale mogelijkheden is de werkende wereld veranderd. We zijn begonnen met veren en inkt, doorgegroeid naar archiefkasten vol papier, overgegaan op floppy disks en cd-roms en inmiddels geëvolueerd naar augmented reality en de Cloud. En deze ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. 20 jaar geleden bestonden er nog geen mobiele telefoons, 10 jaar geleden was er nog geen Facebook en Youtube. Inmiddels zijn de kleine zakcomputers in alle mogelijke vormen, types en groottes niet meer weg te denken uit het straat- en organisatiebeeld. En dat is ook niet zo gek natuurlijk…

De hele wereld is te bereiken vanaf die telefoon. Tegenwoordig gaat het allang niet meer om het bellen, maar eerder om de mail, Whatsapp en het wereld wijde web. Het wereld wijde web ligt letterlijk, in jouw handpalm. En het mooie is dat je voor alles op het web dat jij leuk, interessant, spannend, handig of mooi vindt, direct een applicatie op je apparaat kunt instaleren waardoor je snel vindt wat je zoekt. En dan kan Bloei natuurlijk niet uitblijven.

Wij hebben voor iets dat wij leuk, interessant, spannend, handig en mooi vinden (namelijk de unieke kennis en ervaring van een persoon) ook een app gemaakt: De KennisApp. En met deze app kun je met een paar simpele kliks je eigen kennisprofiel updaten, maar ook dat van andere vinden. Inmiddels is de KennisApp aangezet voor onze klanten Nationaal Archief, Stichting Prisma, Dutch Green Building Council, HTM Personenvervoer, MEE en Lucertis zodat ook de kennis binnen deze organisaties letterlijk in hun handpalmen ligt. Op elk moment van de dag, waar men ook is: zicht op wie de juiste persoon is om een klus te klaren.