KennisApp update!

Tags

Related Posts

Twitter

Nieuwsbrief

Share This

KennisApp update!

Elke dag gieren wij met zo’n 1031 km/uur door het universum. We voelen ons als jonge honden die met hun hoofden uit het autoraam hangen. Ondertussen genieten we van alles dat we zien. Van ruim zeven miljard krioelende individuen. Van een wereld die in beweging is. Van de niet bij te houden snelheid waarmee de technologie die wereld verandert. We doen er zelf maar wat graag aan mee.

Bloei in beweging

De nieuwe mogelijkheden van technologie inspireren ons om nieuwe producten te maken, maar ook om onze bestaande producten blijvend te verbeteren. Een voorbeeld is de KennisApp. De app die je op elk moment van de dag kunt benaderen met de vraag: “Wie moet ik aan zijn jasje trekken als ik iets wil weten over dit specifieke onderwerp”. De app die je een ongekend inzicht geeft in de kennis die aanwezig is binnen jouw organisatie. En die app, is opgeknapt.

Nieuwe features

Toegevoegd aan de KennisApp zijn twee extra opties ter ondersteuning van jouw zoektocht naar de juiste personen met de juiste kennis. Er is een filter beschikbaar gemaakt. De groep personen die je vindt aan de hand van jouw zoekwoord, kun je filteren op een specifieke afdeling, regio of locatie. Je vindt dan bijvoorbeeld degene met de meeste kennis van een bepaald onderwerp, van jouw afdeling. Kun je gelijk even bij hem of haar langslopen met je vraag. Handig toch?

Daarnaast is de optie om te zoeken op vrije tekst toegevoegd. Je kunt daardoor nu ook, naast het zoeken op kennisgebieden, zoeken door de informatie die is ingevuld in het CV (werkervaring, interesse, opleidingen) en door de nadere toelichting op kennisgebieden die personen zelf hebben ingevuld. Zo heb je nog meer kans op het vinden van de juiste persoon!

Een nieuw jasje

Naast nieuwe features hebben we eens kritisch gekeken naar de lay out van de app. We bedachten ons dat het mogelijk moest zijn om de eigen huisstijl te gebruiken bij de zoektocht naar kennis. We hebben dan ook de mogelijkheid gecreëerd om de KennisApp in de huisstijl van jouw organisatie weer te geven. Dat maakt het net weer een stukje persoonlijker, vind je niet?

 

Download hier de app!

Google play App Store