De MEE Kennisapp

Tags

Related Posts

Twitter

Nieuwsbrief

Share This

De MEE Kennisapp

MEE gaat steeds dichterbij de cliënt werken (aan de keukentafel, in de wijk, bij de gemeente). Dit vereist een goede mobiele oplossing om altijd bij de kennis van collega’s te kunnen. Dit kan met de mobiele voorkant van het Kennisdashboard: de MEE KennisApp. Sinds een aantal maanden is de MEE KennisApp beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Met deze app kunnen MEE medewerkers via hun smartphone makkelijk toegang krijgen tot één van hun 2572 MEE collega’s die hun kennis hebben ingegeven in het Kennisdashboard.

Hoe werkt het?

Een MEE medewerker kan de app gratis downloaden door te zoeken op ‘MEE Kennisapp’ in de beide stores.

  1. Ze openen de app en komen terecht in het inlogscherm.
  2. Ze vullen hun MEE mailadres en wachtwoord in.
  3. Ze kunnen nu inloggen en zoeken op alle kennis die beschikbaar is in de hoofden van hun collega’s.

Wat kun je ermee?

  • Je kunt zoeken op vrije tekst of kennisvelden (en combinaties daarvan), waarbij de app de meest relevante persoon bovenaan zet.
  • Jouw zoekresultaten kun je ook filteren op een bepaalde MEE regio of afdeling.
  • Je kunt jouw kennis via de app bijwerken en als je jouw kennis of profielinformatie wijzigt, wordt dat automatisch bijgewerkt in het Kennisdashboard.

Lijkt het je interessant om eens te kijken wat de KennisApp opties zijn voor jou organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

(De MEE KennisApp is een gesloten database, alleen MEE medewerkers kunnen inloggen. De optie bestaat om een database publiek toegankelijk te maken, zodat bijvoorbeeld gemeentes en/of ketenpartners ook gebruik kunnen maken van de kennis die beschikbaar is binnen een organisatie.)

Google play App Store

 

MEE kennisapp