Meteen BETER

Bloei is met vele anderen hard aan het werk om de BETERapp tot leven te wekken. We mikken daarbij op het zo snel mogelijk lanceren van de app, omdat in het echte gebruik gaat blijken wat het oplevert! Aangezien de app de transitie in de zorg kan versnellen zien wij het als een belangrijk hulpmiddel om snel grote stappen te zetten. We geloven daarbij niet in grote en ingewikkelde transities waarbij alle betrokkenen ‘stukje bij beetje’ anders gaan werken en waarbij bestaande middelen langzaam worden omgezet naar iets dat wél werkt. Het moet én kan rigoureuzer, zonder het bestaande direct weg te gooien. En dat doen we met BETER.

Direct mogelijkheden

BETER is zo opgebouwd dat het voor één nieuwe gebruiker het raam naar nieuwe mogelijkheden wagenwijd open zet en direct waarde toevoegt. BETER is per individu te omarmen, zonder risico’s, hoge kosten en nadelen, waarbij compleet andere zorgverlening mogelijk wordt. Zo kan een behandelaar, die de ingewikkelde EPD’s beu is, besluiten om de BETERapp voor zichzelf in te zetten om cliënten beter en directer te begeleiden. Een mantelzorger kan op eigen initiatief beter in de gaten houden wanneer hulp het hardste nodig is. Ook iemand die zelf actief aan de slag wil gaan met de eigen gezondheid kan de BETERapp downloaden en aan de slag. Er is direct toegevoegde waarde op individueel niveau, wat exponentieel zal toenemen wanneer het hele netwerk rondom een persoon gebruik maakt van de BETERapp.

BETER is een beweging

BETER is een beweging van en voor omdenkers. Een beweging van mensen die het oerwoud aan regels in de zorg zat is en terug wil naar de kern; ‘elkaar helpen’. De kracht van de BETERapp schuilt in de eenvoud, terug naar de kern van de zorgverlening. Dit vraagt een compleet andere manier van denken. Het streven naar betere psychosociale zorg vraagt om meer dan een app alleen. Het vraagt om vooruitstrevende instellingen, hulpverleners, eHealth en EPD leveranciers die samen gaan voor BETER.

Lees er alles over op www.BETERapp.nl.